Piczo

Log in!
Stay Signed In
Do you want to access your site more quickly on this computer? Check this box, and your username and password will be remembered for two weeks. Click logout to turn this off.

Stay Safe
Do not check this box if you are using a public computer. You don't want anyone seeing your personal info or messing with your site.
Ok, I got it
Gjeste bok
Back To Home Page
Skriv i gjesteboka!

Feb 5 2008 08:00 am
Nå ser vi fram til en nydelig tid i fjelle, med lysere dager og forhåpentligvis mye sol. Det er så trivelig å se nå fremover det blir mer og mer liv rundt om i fjellet , noen jakter og noen fisker og noen bare koser seg. Vi er nå privligert som har ett slikt paradis vi kan dra til. Vi får bare håp på mykje go vær.   Tove

Jan 22 2008 11:23 pm
Om ikke så alt for lenge vil vi ha en ny hjemmeside på plass med domene kaldvatnethytteforening.no for å få enklere tilgang og uten pop-up som idag.
Men det er liten aktivitet her, få skriver inn (men takk til de som gjør det) og ingen sender sine e-post adresser til Rolf som styret ba om i info fra mars/07. Kanskje det blir bedre når hjemmesida blir mer operativ og vi får litt mere blest om den. Ha ei fin tid i fjellet, selv om den foreløpig er snøfattig.
Eivind

Sep 21 2007 11:14 am
ja nå er det blitt høst en utrolig vakker tid når det er godt vær. Det ble utrolig bra med de nye bruene, og vi for håpe på enda mer forbedring av stien fra tippen   til neste år. Og at folk er flink til å still opp på doning.
Håper at flere kan skrive noen ord her.
Tove

Jul 21 2007 03:02 am
Heisann folkens! Ja flotte greier med denne siden til hytteforeninga. Vi jobber mot at denne siden kan bli et informasjonsforum for oss alle som har hytte i kaldvattnet. Etter hvert blir det her helt topp, håper flest mulig kan kikke innom.
En annen sak: Jeg vet jo at vi er midt på sommeren,men jeg tenkte kanskje at man kunne lage en link her på siden som angår dette med scootergarasjene. Om f.eks noen kunne tenke seg å ha en sluffe i sin garasje mot deling av leie osv. Så kunne folk samkjøres om man kunne tenke å dele litt ;)Bare å sende mail til Tanja så videreformidler hun det ;)

Cato

Jul 12 2007 03:11 pm
Trivele me ei sånn sia ja.
Nå har jeg sett ganske mange forskellige måter å skrive Kalvatnet på. Tror jo det er "Kalvatnet" fra gammelt av. Men ser at noen skriver "Kaldvatnet" og "Kallatnet", noen som vet hva som egentlig er rett?
Lise-Lotte

Jul 12 2007 12:25 pm
Joda - jeg er helt enig Tove. Dessuten synes jeg flere kunne skrive her. Fra det ene til det andre - så ser det ut for at dette regnet berget multene i år. Det gjennstår jo å se, men det tørrværet som var, har kommet til å tatt knekken på det meste. Vi får håpe det blir noen bøtter i år.

Jon Arne.

Jun 27 2007 10:03 pm
27.Mai
Jeg synes det er kjempe koselig med denne nettsiden,og at man kan få den informasjon man trenger om hytteforeningen og hva som skjer. men jeg synes jo det hadde hvert trivlig om folk kunne skrive navnet sitt når de har skrevet i gjesteboka. Tove

May 19 2007 06:17 pm
I dag kunne man kjøre bil til Skredbakken. Derfra var det gåing på grusvei nesten til Rundtjønna. Videre var det stort sett på ski til Kallvatnet. Alt var som det skulle være om våren, unntatt scooterspor på grusveien. Jeg anbefaler å la scooteren stå etter 1. mai.

May 6 2007 06:54 pm
Jeg glemte å si dette: Skriv i gjesteboka!

May 6 2007 06:52 pm

Nå er det endelig mai igjen! Jeg kjører scooter hele vinteren, men jeg mener det må være plass til også de som ønsker fred og ro. Jeg var på hytta i begynnelsen av denne måneden, og det var en merkelig opplevelse. Det var ingen biler i Østerdalen, og ikke tror jeg det var noen på hyttene heller. Ikke et eneste aggregat eller noen scooter å høre. Det hører til de skjeldne stundene, men det er bra at det også er rom for de som ønsker dette. Rypa og resten av naturen er våknet til liv nå i mai, og egentlig kan man si det samme om meg og de som har det på samme måte. Både ski og scooter er gode hjelpemidler - hurra for dem begge!

Apr 19 2007 04:20 pm
Det er et godt tiltak med denne sida, og jeg håper på oppdatert informasjon. De som har PC bør bruke den, og de andre vil derfor få beskjeder via jungeltelegrafen - slik som før.

Feb 27 2007 05:02 pm
Dette kommer nok til å bli kjempebra.

Feb 26 2007 10:19 pm
Endelig egen hjemmeside, godt jobba Tanja!
Det skal bli nyttig med tilgjengelig og oppdatert informasjon til medlemmene i hytteforeninga og vi får håpe at dette vil bidra til interessen og engasjementet blant hytteeierne i saker som angår oss alle.